Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > Traktor Listrik Industri Tekstil > The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving
The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving
  • The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up DrivingThe Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving
  • The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up DrivingThe Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving
  • The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up DrivingThe Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving

The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving

Tuku Diskon Nyopir Traktor Ectric Industri Tekstil kanthi Sampel Gratis digawe ing China. AMOI Yunsheng minangka produsen Traktor Listrik industri tekstil ing China. Kita wis khusus ing Traktor Listrik industri tekstil sajrone pirang-pirang taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing produksi The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving, AMOI Yunsheng bisa nyedhiyakake macem-macem The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving. Kualitas tinggi The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving bisa nyukupi akeh aplikasi, yen sampeyan butuh, njaluk layanan online pas wektune babagan The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving. Saliyane dhaptar produk ing ngisor iki, sampeyan uga bisa ngatur dhewe unik The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving miturut kabutuhan tartamtu.
Traktor Listrik Industri Tekstil




Iki minangka produk sing dirancang khusus kanggo industri tekstil. Bentuk sing apik lan desain tampilan luwih cocog karo estetika wong modern. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.
Traktor Listrik iki dipérang dadi rong jinis nyopir sing bisa mlaku lan nyopir ngadeg, Bobot traksi sing dirating duweni 13000LBã11000lb lan 6600lb, Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct, sampeyan bisa ndeleng ing video operasi kita.

Fitur unit
model
CCD6.0FDA
Dirating bobot traksi kg 6000
wheelbase mm 1188
Jinis operasi
ngadeg munggah nyopir
Roda
Tipe roda
PU
Jumlah wheel Driving wheel / Bearing wheel
1/2/4
Ukuran roda nyopir mm Ï230*90
Ukuran bantalan roda mm Ï130*55
ukuran
Min.garpu sudo dhuwur mm 170ï¼¼dikustomisasiï¼
Min.garpu dhuwur dhuwur mm 340ï¼¼dikustomisasiï¼
Max. ngangkat dhuwur mm 170
Sakabèhé jembaré garpu mm 550ï¼¼dikustomisasiï¼
Dawane garpu mm 750ï¼¼dikustomisasiï¼
Sakabèhé dawaï¼¼Kanthi / Tanpa gagangï¼ mm 1520
jembaré sakabèhé mm 808
Dhuwur sakabèhé (Kanthi gagang) mm 1500
Min. Radius puteran mm 1468
Kinerja
Kacepetan lelungan, sarat / tanpa muatan km/j 5.9 / 4.1ï¼¼¼disesuaikanï¼
Gradeability, sarat / tanpa muatan % 6/8
Konfigurasi listrik
Nyopir motor KW AC 2.2
Angkat motor KW DC 2.2
Tegangan baterei / kapasitas V/Ah 24 V/210 Ah
Rem
Elektromagnetik / Regeneratif
Pengontrol
MEGMEET
Bobot
Bobot baterei kg 170
Service bobot karo baterei kg 880





ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com

Hot Tags: The Textile Industried Ectric Tractor Stand-up Driving, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept