Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > The Portable Electric Pallet Stacker > The Portable Otomatis Electric Pallet Stacker
The Portable Otomatis Electric Pallet Stacker
  • The Portable Otomatis Electric Pallet StackerThe Portable Otomatis Electric Pallet Stacker
  • The Portable Otomatis Electric Pallet StackerThe Portable Otomatis Electric Pallet Stacker
  • The Portable Otomatis Electric Pallet StackerThe Portable Otomatis Electric Pallet Stacker

The Portable Otomatis Electric Pallet Stacker

AMOI Yunsheng minangka produsen stacker palet listrik otomatis portabel ing China. Kita wis khusus ing stacker palet listrik otomatis portabel sajrone pirang-pirang taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


The Protable Electric Pallet Stacker




AMOI Yunsheng minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake stacker palet listrik portabel. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Karakteristik pallet stacker iki sing bisa lumaku karo mobil .Pallet stacker iki dipérang dadi rong jinis, Semi-otomatis lan full-otomatis, Yen sampeyan pengin Sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct, sampeyan bisa ndeleng video operasi kita

CCD1.0ZT-DII
Model 1000KG pabrikan
CCDZT1.0-800D CCDZT1.0-090D CCDZT1.0-110D CCDZT1.0-130D CCDZT1.0-150D
Performanc Kapasitas beban maksimal kg 1000 1000 1000 1000 1000 Berkah
karo tengah mbukak ing mm 400 400 400 400 400
Bobot ï¼¼karo batereiï¼ kg 378 382.4 391.2 400 408.8
dhuwur ngangkat maksimum mm 800 900 1100 1300 1500
Kacepetan ngangkat (tanpa beban) mm/s 65 65 65 65 65
Kacepetan ngangkat (kanthi beban) mm/s 35 35 35 35 35
Kacepetan suda (tanpa beban) mm/s 65 65 65 65 65
Kacepetan suda (karo beban) mm/s 35 35 35 35 35
Kacepetan mlaku m/s 0.8 0.8 0.8 0.8 0.8
ukuran Sakabèhé dawa pigura mm 1660 1660 1660 1660 1660
Sakabèhé jembaré pigura mm 885 885 885 885 885
Mast sudo dhuwur mm 1156 1256 1456 1656 1856
Dhuwur maksimal (mast diangkat karo backrest mm 2385 2485 2685 2885 3085
Wheelbase mm 995 995 995 995 995
Dawane garpu mm 1200 1200 1200 1200 1200
Garpu njaba jembaré mm 626 626 626 626 626
Garpu jero jembaré mm 236 236 236 236 236
Ketebalan garpu mm 70 70 70 70 70
jembaré lorong minimal teoritis kanggo tumpukan sudut tengen ï¼1200x1000ï¼ mm 1250 1250 1250 1250 1250
Min frounf dhuwur mm 32 32 32 32 32
Garpu diturunake dhuwur mm 70 70 70 70 70
Radius puteran minimal mm 1300 1300 1300 1300 1300
Ban Roda ngarep mm 80*50 80*50 80*50 80*50 80*50 global
Motor Tipe utawa drive motor DC Sedheng lan Universitas
Dirating output KW 0.75 0.75 0.75 0.75 0.75
Tipe motor hoist DC Pamor
Dirating output kw 1.2 1.2 1.2 1.2 1.2
baterei Voltage V 24 24 24 24 24 Hua Zhen
Kapasitas AH 48 48 48 48 48





ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com

Hot Tags: The Portable Automatic Electric Pallet Stacker, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept