Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > The Electric Reach Stacker > The Electric Reach Stacker
The Electric Reach Stacker
  • The Electric Reach StackerThe Electric Reach Stacker
  • The Electric Reach StackerThe Electric Reach Stacker
  • The Electric Reach StackerThe Electric Reach Stacker

The Electric Reach Stacker

AMOI Yunsheng minangka pabrikan Electric Reach Stacker ing China. Kita wis khusus ing The pallet stacker listrik kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

AMOI Yunsheng Walkie Reach Truck serbaguna mbantu nyuda kesel lan wektu macet operator kanthi nggawe produk maneuver liwat gudang kanthi cepet lan efisien. Walkie Reach Truck gampang digunakake lan luwih irit tinimbang forklift sit-down, nambah wektu aktif lan ningkatake produktivitas. Sugeng rawuh ing jagad anyar kanthi wektu kerja, efisiensi, lan kinerja nambah produktivitas kanthi rega sing cocog karo anggaran


The Electric Reach Stacker




Pabrik Langsung 5 Ton 6 Ton Pallet Truck Electric Pallet Truck Forklift Pallet .Electric Pallet Truck digunakake akeh ing pabrik, supermarket, gudang, logistik, panyimpenan kadhemen lan acara liyane. Iku fleksibel ing spasi sempit lan peranganing. Nduwe karakteristik operasi sing trep, swara sing sithik lan ora ana polusi, lan bisa nyukupi kabutuhan kerja sing beda kanggo para pelanggan. .Produk kasebut nduweni indikasi undervoltage lan piranti proteksi, teknologi piranti lunak khusus, sistem sing ditingkatake lan resistensi seismik. Tampilan HD digital abang bisa dideleng kanthi cetha ing wayah awan lan wengi.
Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct, sampeyan bisa ndeleng video operasi kita

Data Teknis Kanggo XR Serial Reach Stacker


Identifikasi 1 Model produk
CCD2.0XR988 CCD1.5XR988
2 Kapasitas muatan Q kg 2000 1500
3 Pusat beban C mm 500 500
4 Overhang ngarep X mm 400 400
5 Wheelbase Y mm 1650 1520
6 Bobot (tanpa baterei) kg 1800 1400
ukuran 1 Dhuwur karo mast ditutup h1 mm 2050 2050
3 Ngangkat dhuwur h3 mm 3000 3000
4 Dhuwur karo mast ditambahi h4 mm 3520 3520
5 Dhuwur gagang ing posisi drive (Max / Min) h6 mm 1490/1158 1490/1158
6 Sakabèhé dawa L1 mm 2608 2458
7 jembaré sakabèhé B1 mm 1086 1086
8 Ukuran Fork (Fork) s/e/l mm 120/40/1070 120/40/1070
9 Jembaré garpu b3 mm 240-690 240-690
10 Tekan jarak L3 mm 525 525
11 Min ground clearance m mm 55 55
12 1000X1200(1000沿货åè¾¹) Jembar lorong kanggo palet 1000x1200(garpu ing sisih 1000) Asu mm 2908 2758
13 Radius ngowahi Wae mm 1933 1782
14 Derajat miring garpu (maju / mundur) a/b °
Kinerja 15 kacepetan Travel dimuat / unloaded km/j 4.8/5.6 4.8/5.6
16 æKacepetan angkat dimuat/diundhuh mm/s 90/120 90/120
17 Ngurangi kacepetan dimuat / dibongkar mm/s 125/80 125/80
18 Max gradeabilityloaded / unloaded % 5/8 5/8
Motor 19 Rating motor drive kw AC2.2 AC1.5
20 Angkat rating motor kw 3.0 3.0
21 Tegangan baterei / kapasitas nominal V/Ah 24/210(Standar)ã280 24/210(Standar)ã280
22 Bobot baterei kg 240 (Standar)ã262 240 (Standar)ã262
liyane 23 Tipe kontrol drive


24 Tipe setir
EPS EPS




ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com


Hot Tags: The Electric Reach Stacker, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept