Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > Truk Pallet Listrik Kab > The Electric Pallet Truck Stand-up Driving
The Electric Pallet Truck Stand-up Driving
  • The Electric Pallet Truck Stand-up DrivingThe Electric Pallet Truck Stand-up Driving
  • The Electric Pallet Truck Stand-up DrivingThe Electric Pallet Truck Stand-up Driving
  • The Electric Pallet Truck Stand-up DrivingThe Electric Pallet Truck Stand-up Driving

The Electric Pallet Truck Stand-up Driving

AMOI Yunsheng minangka Produsèn Electric Pallet Truck Stand-up Driving profesional, kita arep kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur Electric Pallet Truck Stand-up Driving. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

AMOI Yunsheng minangka produsen Truk Pallet Listrik Stand-up Driving ing China. Kita wis khusus ing The pallet stacker listrik kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


Electric Pallet Truck Stand-up Driving responsif lan gampang maneuver. The End-Controlled Rider, becik kanggo mlaku luwih suwe, mbantu sampeyan mindhah produk kanthi efisien ing saindhenging gudang. Tikel minangka picker pesenan tingkat lemah, End-Controlled Rider Pallet Jack minangka aset kanggo gudang utawa pusat distribusi.

Jack pallet listrik




Pabrik Langsung 5 Ton 6 Ton Pallet Truck Electric Pallet Truck Forklift Pallet .Electric Pallet Truck digunakake akeh ing pabrik, supermarket, gudang, logistik, panyimpenan kadhemen lan acara liyane. Iku fleksibel ing spasi sempit lan peranganing. Nduwe karakteristik operasi sing trep, swara sing sithik lan ora ana polusi, lan bisa nyukupi kabutuhan kerja sing beda kanggo para pelanggan. .Produk kasebut nduweni indikasi undervoltage lan piranti proteksi, teknologi piranti lunak khusus, sistem sing ditingkatake lan resistensi seismik. Tampilan HD digital abang bisa dideleng kanthi cetha ing wayah awan lan wengi.
Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct, sampeyan bisa ndeleng video operasi kita

proyek nomer seri model\spesifikasi\konfigurasi CBD4.5-470
paramèter 1 Jinis operasi
ngadeg munggah nyopir
2 Kapasitas muatan KG 6000
3 Pusat beban MM 600
bobot 4 Dasar rodha MM 1546
5 Service bobot karo baterei KG 880
rodha 6 Tipe roda
PU
7 Ukuran roda nyopir MM 230
8 Ukuran bantalan roda MM 80*70
9 Ukuran roda bantu MM 130*50
10 Jumlah wheel Driving wheel / Bearing wheel
1+2/4
dimensi 11 èµ·Max.fork lifting dhuwur MM 125
12 Min.garpu sudo dhuwur MM 85
13 Sakabèhé dawaï¼¼Kanthi / Tanpa gagangï¼ MM 2055
14 Sakabèhé dawa MM 2545
15 jembaré sakabèhé MM 850
16 S×E×L ukuran garpu MM 60*190*1200
17 Sakabèhé jembaré garpu MM 680
18 Min. Radius puteran MM 1835
kinerja 19 Kacepetan lelungan, sarat / tanpa muatan KM/h 5.0/5.0
20 Kacepetan angkat, sarat / tanpa muatan MM/s 30/45
21 Ngurangi kacepetan, sarat / tanpa muatan MM/s 50/35
22 Gradeability, sarat / tanpa muatan % 6/15
motor lan baterei 23 Nyopir motor KW 3
24 Angkat motor KW 2.2
25 Tegangan baterei / kapasitas
24V/210AH(240AH\280AH)





ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com


Hot Tags: The Electric Pallet Truck Stand-up Driving, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept