Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > The Electric Reach Stacker > Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving
Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving
  • Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable DrivingKabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving
  • Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable DrivingKabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving
  • Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable DrivingKabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving

Kabeh-lemah Electric Reach Stacker Walkable Driving

AMOI Yunsheng minangka Produsèn Driving Walkable Electric Reach Stacker Type All-ground ing China. Kita wis khusus ing The pallet stacker listrik kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

AMOI Yunsheng minangka Produsèn Nyopir Walkable Electric Reach Stacker kanthi kualitas dhuwur profesional, sampeyan bisa yakin kanggo tuku Nyopir Walkable Reach Stacker Tipe Kabeh-lemah saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol sing paling apik lan pangiriman pas wektune. Sampeyan bisa hard, lan sampeyan pantes peralatan sing bakal bisa kanggo terus operasi. Electric Walkie Stacker kabeh lemah nawakake fleksibilitas, aksesibilitas, lan stabilitas beban supaya operasi sampeyan tetep obah. Kanthi kapasitas 33000 lb lan baterei lithium-ion a48V lan pangisi daya dibangun ing, Walkie Stacker ketemu lan ngluwihi pangarepan efficiency njero ruangan. Cukup Versatile kanggo nangani aplikasi tugas entheng, walkie stacker iki nduweni maneuverability banget ing kabeh lemah, menehi sampeyan keluwesan sing perlu kanggo transportasi bahan gampang lan efisien.
Walkie Stacker Tipe Kabeh-lemah




Walkie Stacker kabeh-lemah navigasi lorong nyenyet lan spasi kompak nalika nyediakake comfort lan kontrol optimal. Sembarang pamindhahan sing kudu ditindakake bisa ditindakake kanthi mencet tombol. Sampeyan bisa ngangkat lan nyuda beban mung sawetara gerakan nggunakake angkat listrik lan kontrol ngisor. Genggeman tangan kanthi sudut ergonomis, kontrol pucuk driji, lan roda jempol arah ngidini operasi gampang tanpa kelangan produktivitas, lan baseleg sing bisa diatur nyedhiyakake stabilitas tambahan kanggo nangani macem-macem ukuran beban.
Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct, sampeyan bisa ndeleng video operasi kita


CCD2.0YD CCD2.5YD CCD2.0YD CCD2.5YD
Identifikasi 1 wangun daya
listrik listrik

2 Formulir operasi
Mlaku-mlaku Mlaku-mlaku
3 (Kapasitas beban Rated) Q(g) 2000 2500
4 (Dinilai jarak tengah beban) c (mm) 500 500
5 Overhang ngarep x (mm) 667 667
6 Wheelbase y (mm) 1088 1120
7 Bobot kg 588 628
8 Bentuk ban
Ban karet padat Ban karet padat
9 (ukuran ban)
380×100 380×100
10 (ukuran ban)
400×105 400×105
11 Jumlah ban(x=roda penggerak)(nomer ban)
lx/2 lx/2
14 Ngangkat dhuwur h3 (mm) 300 300
15 Sakabèhé dawa 1 (mm) 1790 1816
16 jembaré sakabèhé b1/b2(mm) 430/1390 430/1390
17 Ukuran Fork (Fork) s/e1 (mm) 35/100/1070 35/100/1070
20 Radius ngowahi Wa (mm) 1428 1454
21 kacepetan Travel dimuat / unloaded km/j 5.5/5.5 5.5/5.5
22 Kacepetan munggah maksimal (beban kebak/beban kosong)
mm/s 46/61 46/61
23 Ngurangi kacepetan (beban kebak/beban kosong) mm/s 56/58 56/58
24 Pendakian maksimal (beban kebak/beban kosong) % 6/8 6/8
25 Rem parkir (mekanik, elektronik, hidrolik)
elektronik elektronik
26 S260min, Rating motor Drive kw 1.1 1.8
27 S315min, Angkat motor rating kw 0.8 0.8
28 Tegangan baterei / kapasitas nominal V/Ah 48/32 24/100
29 Bobot baterei kg 41.2 65
30 Tipe kontrol drive
DC DC



ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com

Hot Tags: The All-ground Type Electric Reach Stacker Walkable Driving, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept