Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > Truk Pallet Listrik Kab > Kabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable Driving
Kabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable Driving
  • Kabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable DrivingKabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable Driving
  • Kabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable DrivingKabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable Driving

Kabeh-lemah Type Electric Pallet Truck Walkable Driving

Sampeyan disambut teka ing pabrik AMOI Yunsheng kanggo tuku adol paling anyar, lan nyopir Truk Pallet Listrik Kabeh-lemah sing bisa mlaku. We look nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Grosir Paling Anyar The All-ground Type Electric Pallet Truck Walkable Driving made in China. AMOI Yunsheng minangka Produsen Nyopir Truk Pallet Listrik Kabeh-lemah ing China. Kita wis khusus ing The pallet stacker listrik kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


Gedhe Electric Walkie Pallet Jack desain ergonomis maximizes efektifitas operator liwat shift dawa. Iki kalebu gagang kontrol multifungsi kanthi genggaman sing dipasang kanthi pas, roda jempol dobel, lan tombol angkat, ngisor, lan sungu kanggo operasi sing gampang kabeh kontrol nganggo tangan siji. Jack pallet listrik iki uga didhukung karo DC Drive Motor plus plugging regeneratif kanggo wektu sing luwih dawa lan produktivitas tambah. Jack Walkie Pallet Listrik Gedhe dilengkapi diagnostik mandiri ing papan kanggo nyederhanakake pemecahan masalah lan ngilangi kabutuhan analisa genggam eksternal.

Jack pallet listrik



Pabrik Langsung 2 Ton 3 Ton Pallet Truck Electric Pallet Truck Forklift Pallet .Electric Pallet Truck digunakake akeh ing pabrik, supermarket, gudang, logistik, panyimpenan kadhemen lan acara liyane. Iku fleksibel ing spasi sempit lan peranganing. Nduwe karakteristik operasi sing trep, swara sing sithik lan ora ana polusi, lan bisa nyukupi kabutuhan kerja sing beda kanggo para pelanggan. .Produk kasebut nduweni indikasi undervoltage lan piranti proteksi, teknologi piranti lunak khusus, sistem sing ditingkatake lan resistensi seismik. Tampilan HD digital abang bisa dideleng kanthi cetha ing wayah awan lan wengi.
Xiamen Yunsheng minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan stacker palet listrik portabel. Lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.


CCD2.0YD CCD2.5YD CCD2.0YD CCD2.5YD
paramèter 1 wangun daya
listrik listrik


2 (Formulir Operasi)
Mlaku-mlaku Mlaku-mlaku
3 (Kapasitas beban Rated) Q(g) 2000 2500
dimensi 4 (Dinilai jarak tengah beban) c (mm) 500 500
5 Overhang ngarep x (mm) 667 667
6 Wheelbase y (mm) 1088 1120
7 Bobot kg 588 628
8 Bentuk ban
Ban karet padat Ban karet padat
9 (ukuran ban)
380×100 380×100
10 (ukuran ban)
400×105 400×105
11 Jumlah ban(x=roda penggerak)(nomer ban)
lx/2 lx/2
14 Ngangkat dhuwur h3 (mm) 300 300
15 Sakabèhé dawa 1 (mm) 1790 1816
16 jembaré sakabèhé b1/b2(mm) 430/1390 430/1390
17 Ukuran Fork (Fork) s/e1 (mm) 35/100/1070 35/100/1070
kinerja 20 Radius ngowahi Wa (mm) 1428 1454
21 kacepetan Travel dimuat / unloaded km/j 5.5/5.5 5.5/5.5
22 Kacepetan munggah maksimal (beban kebak/beban kosong) mm/s 46/61 46/61
23 Ngurangi kacepetan (beban kebak/beban kosong) mm/s 56/58 56/58
24 Pendakian maksimal (beban kebak/beban kosong) % 6/8 6/8
25 Rem parkir (mekanik, elektronik, hidrolik)
elektronik elektronik
26 S260min, Rating motor Drive kw 1.1 1.8
27 S315min, Angkat motor rating kw 0.8 0.8
28 Tegangan baterei / kapasitas nominal V/Ah 48/32 24/100
29 Bobot baterei kg 41.2 65
30 Tipe kontrol drive
DC DC



ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com

Hot Tags: The All-ground Type Electric Pallet Truck Walkable Driving, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept