Layanan Perdagangan lan Sewa Kontainer Khusus
  • Layanan Perdagangan lan Sewa Kontainer KhususLayanan Perdagangan lan Sewa Kontainer Khusus
  • Layanan Perdagangan lan Sewa Kontainer KhususLayanan Perdagangan lan Sewa Kontainer Khusus

Layanan Perdagangan lan Sewa Kontainer Khusus

Layanan dagang lan sewa kontainer khusus jeneng ing bill of lading lan manifest bakal digunakake nalika bea cukai digawe ing pelabuhan tujuan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk


Saka Layanan Dagang lan Sewa Kontainer Khusus ing Afrika Kulon, tandhani manawa katrangan jeneng ing tagihan muatan lan manifest bakal digunakake nalika bea cukai digawe ing pelabuhan tujuan, yen ora, consignee bakal nundha pangiriman lan didenda dening panguwasa.

Kita bisa nyedhiyakake wadhah anyar, wadhah standar IICL, lan wadhah standar liyane kanggo dipilih pelanggan. Titik pick-up domestik kita nutupi pelabuhan lan stasiun sepur kayata Tianjin, Dalian, Lianyungang, Qingdao, Shanghai, Ningbo, Guangzhou, Shenzhen, Xiamen, Fuzhou, Chengdu, Chongqing, Xi'an, Zhengzhou, Urumqi, lsp.

Kita duwe jaringan layanan ing saindenging negara, Rusia, Asia, lan Eropa, lan kerja sama karo perusahaan kapal utama, perusahaan sewa kontainer, lan produsen kontainer. Kanthi saluran pengadaan sing komprehensif lan tim operasi layanan sing apik, kita nyedhiyakake layanan sing paling profesional lan berkualitas tinggi.





ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com
Hot Tags: Layanan Perdagangan lan Nyewa Kontainer Khusus, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept