Ngarep > Kabar > Warta Industri

Sumber Bathi Pihak Katelu Industri Logistik Modern Wis Dadi Prioritas Utama Pembangunan Ekonomi

2023-03-24

Kanthi integrasi ekonomi global kanthi cepet, logistik modern, sing dikenal minangka "sumber keuntungan pihak katelu", wis dadi prioritas utama pembangunan ekonomi nasional. Ing pasuryan saka syarat urgent kanggo pangembangan industri logistik modern lan kesempatan apik kanggo negara kanggo nambah investasi ing construction railway, carane gumantung ing sumber daya sing ana transportasi barang railway kanggo nyepetake transformasi menyang logistics modern minangka kabutuhan obyektif. kanggo pambangunan sistem transportasi lan logistik China sing komprehensif lan reformasi lan pangembangan transportasi barang sepur, lan uga minangka pilihan strategis kanggo ningkatake daya saing industri logistik, ngembangake titik pertumbuhan ekonomi anyar, lan uga minangka langkah strategis penting kanggo mbangun. sepur sing harmonis.

Ing esuk tanggal 18 nganti 19 April, China Railway Corporation nganakake rapat ing situs babagan pambangunan logistik sepur modern ing Shenyang. Kabeh railway kudu luwih emansipasi pikirane, nguatake kapercayan, lan njupuk langkah sing efektif kanggo nyepetake transformasi lan pangembangan railway menyang perusahaan logistik modern, inovasi cara pangembangan railway lan model bisnis, lan muter peran backbone saka railways ing komprehensif. sistem transportasi.

Kanthi globalisasi ekonomi lan panggunaan e-commerce sing nyebar, industri logistik modern kanthi cepet berkembang dadi industri layanan anyar sing paling njanjeni lan janjeni. Minangka perusahaan layanan, supaya ngupaya pembangunan luwih cepet lan luwih apik, railways kudu tetep jangkah karo wektu, reformasi lan inovasi, tundhuk karo owah-owahan ing hukum ekonomi pasar, lan muter peran apik ing boom pembangunan globalisasi ekonomi, ngowahi. lan berkembang menyang logistik modern.

Logistik modern lan kargo sepur duwe warisan bisnis. Fungsi utama layanan logistik modern yaiku gudang, transportasi, bongkar muat, penanganan, pengepakan, distribusi, lan pangolahan, nanging loro pranala fungsional sing paling penting yaiku transportasi lan gudang. Industri transportasi tradisional utamane fokus ing transportasi, lan nduweni kemampuan panyimpenan, penanganan, penanganan, lan distribusi tartamtu. Railway bisa diarani minangka perusahaan transportasi profesional paling gedhe lan tradisional ing China. Warisan fungsi bisnis iki ndadekake ambang entri kanggo transformasi kargo railway menyang logistik modern relatif kurang, lan risiko relatif cilik.

Kanthi pangembangan ekonomi sosial, kabutuhan transportasi siji pelanggan wis mboko sithik pindhah menyang layanan logistik modern kanthi nilai tambah. Layanan transportasi tradisional wis angel nyukupi kabutuhan pasar saiki. Nalika ngirim barang, pelanggan asring ngarep-arep entuk layanan tambahan kayata pickup door-to-door, kemasan kargo, pelacakan status kargo lan pitakon.

Miturut syarat customer, ing-ambane pangerten saka kabeh produksi utawa komersial proses customer minangka kabèh, lan ati-ati analisis lan desain saben link ing kono, nyediakake pelanggan karo desain sistem logistik, milih lan ngevaluasi transporters lan warehouses, uga nganalisa lan mbandhingaké sudagar beda ing chain sumber logistics customer, kayata agen, supplier, wholesalers, utawa panyedhiya layanan logistik, Pilih partner luwih cocok kanggo pelanggan. Nyedhiyakake konsultasi bisnis lan layanan dhukungan keputusan kayata solusi logistik kondusif kanggo nambah daya saing inti perusahaan logistik modern.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept