Ngarep > Produk > Peralatan Logistik > Traktor Listrik Kab > Baterei asam timbal traktor listrik
Baterei asam timbal traktor listrik
  • Baterei asam timbal traktor listrikBaterei asam timbal traktor listrik
  • Baterei asam timbal traktor listrikBaterei asam timbal traktor listrik
  • Baterei asam timbal traktor listrikBaterei asam timbal traktor listrik

Baterei asam timbal traktor listrik

Baterei asam timbal Traktor Listrik berkualitas tinggi digawe ing China. Yen sampeyan lagi mlaku-mlaku kanthi jarak sing dawa, langsung utawa mandheg mandheg, Traktor Mid Tow Kita siap. Kasedhiya ing siji konfigurasi: sit-down â sampurna kanggo mlaku luwih dawa becik kanggo kerep on-off. Apa wae, sampeyan entuk truk kinerja dhuwur kanthi akselerasi sing apik, ergonomis sing ningkatake produktivitas, lan bisa dipercaya kanggo jangka panjang. Iki minangka pemain kabeh sing sejatine, ditemokake ing endi wae saka industri lan manufaktur nganti perawatan kesehatan lan rumah sakit, distribusi, penerbangan, lan liya-liyane.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

AMOI Yunsheng minangka pabrikan & pemasok China sing utamane ngasilake baterei asam timbal Traktor Listrik kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.


Traktor Listrik Kab




Xiamen Yunsheng minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake stacker palet listrik portabel. Lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.. Traktor Elektrik iki dipérang dadi rong jinis baterei timbal-asam lan baterei lithium t, Bobot traksi sing dirating duwe 6600LBã8800lb lan 13000lb, Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan fitur paoduct sampeyan bisa ndeleng ing video operasi kita.Xiamen Yunsheng minangka produsen traktor listrik listrik ing China. Kita wis spesialisasi ing traktor listrik sajrone pirang-pirang taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan nutupi sebagian besar pasar Eropa lan Amerika. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.


1.1   Merk FLT

1.2   Model produk
QD20/QD30 QD40 QD60

1.3   Powersupply
Listrik Listrik Listrik
  1.4   Jinis operasi
Lungguh ing Lungguh ing Lungguh ing
Identifikasi 1.5   Bobot traksi maksimal Q (kg) 3000 4000 6000

1.7 Dirating gaya puling (60 menit rating) F(N) 1000 1000 1000

1.9   Jarak sumbu roda (±5 mm) y (mm) 1231 1231 1231
  2.1   Bobot truk (karo baterei) (± 10%) kg 665 710 1020
bobot 2.3 xle loading, unloaded (ngarep/mburi) (±10%) kg 330/516 330/516 330/516

3.1   Ban
karet karet karet

3.2   Deleng saka setir ngarep Φxw (mm) 3.50-5-6PR 3.50-5-6PR 3.50-5-6PR

3.3   Ukuran roda mburi Φxw (mm) 4.00-8-6PR 4.00-8-6PR 4.00-8-6PR
  3.4   Ukuran wheel tambahan Φxw (mm) - - -
Ban 3.5
Wheelsï¼nomer(x=drive wheel) ngarep/mburi

2/2x 2/2x 2/2x

3.6   Tapak, ngarep b10 (mm) 245 245 245

3.7   Tapak, mburi b11 (mm) 744 744 744

4.7   Dhuwur sakabèhé h6 (mm) 1245 1245 1245

4.9   h14 (mm) - - -
  4.12   Dhuwur pancing h10 (mm) (240/326)/(290/376)/(340/426) (240/326)/(290/376)/(340/426) (240/326)/(290/376)/(340/426)
ukuran 4.19   Sakabèhé dawa (± 5 mm) l1 (mm) 1903 1903 1903

4.21   Jembar Ovefal (± 5 mm) b1/b2 (mm) 860 860 860

4.32   Ground dearance (Tread center) (Min) m2 (mm) 104 104 104

4.35   Radius puteran (Min) Wa (mm) 1590 1590 1590

5.1 Kacepetan lelungan, sarat / tanpa muatan km/j 7/13 7/13 7/13

5.5 traksi N 10000 20000 30000
Kinerja 5.8 radeability, sarat / tanpa muatan % 7/15 7/15 7/15

5.10   Tipe rem
Hidrolik Hidrolik Hidrolik

6.1   Rating motor drive kW 2.5 4 5
Motor 6.4 voltase ater / kapasitas V/Ah 24/135 48/100 48/135

6.5   Banerywetght (±10%) kg 169 169 169

8.1   Tipe kontrol drive
AC MEGMEET AC MEGMEET AC MEGMEET
liyane 8.4   Notve level ing kuping operator dB(A) <70 <70 <70

8.5   Jinis kopling trailer
Latch Latch Latch



ALAMAT Xinglong Road, Huli District, XiaMen City, China.
CHINA TELï¼+86-18650157022
EMAILï¼watson@ynslogistics.com
WEBï¼www.amoiyns.com

Hot Tags: Baterei asam timbal Traktor Listrik, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.

Produk sing gegandhengan

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept